Diari La Veu del País Valencià
Els empresaris, a favor d’un partit nacionalista valencià que exigisca davant Madrid
Europa Press / RedactaVeu / València

Preguntat per si preferiria un partit regionalista a un independentista, ha replicat: “No ho sé. Si a mi em donen tot el que al País Basc, preferisc nacionalista”. Pel que fa a la portaveu adjunta de Compromís i previsible candidata a la Generalitat, Mònica Oltra, ha indicat que li “sembla una xica intel·ligent, que val molt i arribarà lluny”, encara que “en moltes coses” no està d’acord amb ella i així li ho va traslladar.

Boluda opina que “el millor” per al País Valencià seria que “hi haguera pactes puntuals i un dels dos grans partits manara” després de les pròximes eleccions autonòmiques, ni un pacte entre PP i PSPV, ni “allò de pactar-ho tot, que al final va malament”.

En una trobada informativa ha plantejat que, tant a nivell estatal com autonòmic, potser calga “acostumar-se al que ha passat a Itàlia, on durant molts anys han governat multitud de partits, o podria ser el més votat qui governara, amb acords puntuals”. “En qualsevol cas, desgovernats no ens quedarem”, ha sentenciat.

“Si no volen Fabra com a candidat, estan tardant molt”

Sobre si creu que Alberto Fabra serà el candidat del PP valencià, assegura desconéixer-ho encara que agrega que, ja que convé que el cap de llista siga conegut, “si no el volen com a candidat, estan tardant molt”. “I si no, que el deixen. El que està passant em sembla una bogeria, però ells sabran el que fan”, ha resolt.

Comparteix

Icona de pantalla completa