Diari La Veu del País Valencià
Rus es nega a donar suport a Fabra com a candidat del PP
Europa Press / RedactaVeu / València

A preguntes dels periodistes abans del ple de la Diputació sobre si firmarà el document anunciat ahir, ha replicat: “Primer el llegiré i després el firmaré, primer hauré de llegir el document perquè no sé de què es tracta”.

“Quant si protegiria un pronunciament que demane que s’avale la gestió de Fabra, Rus ha assegurat que “per suposat” i que, de fet, “sempre ha dit que la labor que ha estat realitzant durant aquests anys ha sigut molt complexa i complicada”.

“Es més fàcil crear que tancar i això és complicat, però de totes les maneres quan em posen el paper, el llegiré i basant-se en el meu criteri i el del meu equip, el firmarem o no”, ha sentenciat.

Respecte si rubricaria un document que aposte per la candidatura de Fabra a la Generalitat, ha afirmat: “Ho veurem, ací no val això, el problema és que ací qui anomena candidat és Madrid i qui anomena candidat als ajuntaments grans com Alacant, Castelló, València i no sé si Elx és Madrid, no som nosaltres”.

“En base a això, hauria d’haver-hi unes primàries per a nosaltres decidir qui o com i ho tindríem clar”, ha recalcat Rus.

Comparteix

Icona de pantalla completa