El Grup de Danses Carrascal d'Alcoi dóna a Cáritas la quantitat aportada pels integrants del ‘poble’ a la desfilada del Ban

L'associació recaptà 760 euros per als més necessitats
5 gener 2013 01:00h
RedactaVeu /Alcoi

Una bona iniciativa. A primera hora del matí, la presidenta del grup Victoria Romero, acompanyada del vicepresident Rafael Pascual Espí i de la tresorera Lorena Silvestre, han lliurat la quantitat recollida al responsable de l’Economat de Cáritas Rafael Tortosa.

Cal recordar que el grup Carrascal va decidir instituir un preu d’inscripció per a totes aquelles persones que vulgueren sumar-se al Ban Reial formant part del ‘poble’. Així, cadascú va aportar 10 euros, que ara han estat donats a l’entitat solidària per a que continue prestant ajut a les famílies més necessitades de la ciutat.

La presidenta del Grup de Danses Carrascal Victoria Romero destaca que “hem volgut aprofitar este acte per a ser solidaris amb Càrites, per la important feina que fa. Es tracta d’una aportació modesta, però tota pedra fa marge, així que esperem que Càrites puga aprofitar aquesta donació per atendre aquelles persones amb més dificultats”.

Per la seua banda, el responsable de Càrites Rafael Tortosa ha agraït la donació indicant que “el poble d’Alcoi continua sent solidari, en aquest cas el Grup de Danses Carrascal, que ens aporta uns diners que ens fan molta falta per a seguir portant avant l’activitat de l’Economat. Moltes gràcies a tots”.

Tant la regidora de Serveis Socials Aroa Mira com el regidor de Festes Jordi Martínez han lloat la donació del Grup de Danses, animant-los a seguir portant a terme aquest tipus d’iniciatives.


next