Diari La Veu del País Valencià
EU qualifica ‘d’escandalosa’ la pèrdua de rodatges en la Ciutat de la Llum
El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, demana explicacions al Consell sobre la informació feta pública per Aguamarga i reclama conèixer els motius pels quals s’han rebutjat projectes de rodatge en els estudis alacantins.

“El Consell no pot seguir durant més temps sense aclarir quin ha de ser el model de gestió dels estudis. Fins ara sols assistim a l’abandonament progressiu i accelerat del que sembla ha sigut un joguet caríssim, que sols ha estat emprat per a que els polítics de torn es facen fotos”.

Torró considera “imprescindible i urgent” definir el futur del complex Ciutat de la Llum.

“L’argument de deixar passar el temps esperant resolucions judicials i presentant recursos ja no és admissible ni un minut més”, adverteix.

“Si la concepció, el disseny i la gestió fins el moment resulta un model perfecte de malbaratament, cada dia què passa sense resoldre el pleit amb Aguamarga i els requeriments de la Unió Europea suposa agreujar el balafiament de diners públics”.

El parlamentari d’Esquerra Unida assegura: “a l’igual que tantíssims projectes d’aquest govern, la rendibilització de la Ciutat de la Llum depenia d’un desenvolupament urbanístic que probablement no es materialitzarà mai, no sols per la conjuntura econòmica, sinó per trobar-se també sotmès a un procediment judicial per la qüestió de les expropiacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa