Diari La Veu del País Valencià
IU denuncia un periodista valencià que els desitja ‘un tiro en la nuca’

Comarcàlia.info / Xàtiva.

Els insults, desqualificacions i fins i tot desitjos de mort contra membres d’Esquerra Unida vessats en Twitter per Agustín Ferrer, qui va ser director i editor de la ja inactiva web d’informació comarcal newslacostera.com, han causat un gran revol a la xarxa social. “están d eputa madre para pegarle sun tior en la nuca” [sic] és com contestava Ferrer a una informació sobre la protesta dels diputats al Congrés d’Izquierda Unida, que protestaven emmordassats.

L’amenaça ha arribat a diputats de la coalició com Alberto Garzón, i la coalició ha denunciat a la policia Ferrer per apologia de la violència.

A més, Agustín Ferrer, hores després, també ha insultat la coordinadora a les Corts d’Esquerra Unida, Aurora Mora, amb una pilada que deia “Tu si eres una rata apestosa y una ramera de esquina. PUTA MISERABLE” [sic] per la crítica d’aquesta responsable d’EUPV a la condemna contra la formació pel cas ‘calatravatelaclava’.

Una altra piulada insultant dirigida a la coordinadora d’EU a les Corts

Agustín Ferrer ha dirigit durant 4 anys la web d’informació de caràcter ultraconservador, coneguda especialment a les comarques pels seus editorials amb excessos verbals contra els diferents partits progressistes. Ferrer va anunciar el passat mes de setembre el final de l’activitat de la pàgina per motius de salut; no obstant açò, des d’aleshores, la seua activitat per Twitter s’ha multiplicat amb piulades insultats fonamentalment dirigides cap a dirigents polítics, especialment, de forces d’esquerra.

Una altra piulada insultant dirigida a la coordinadora d’EU a les Corts

Comparteix

Icona de pantalla completa