L'AAPSD continua amb la seua tasca solidària

L'Associació d'Ajuda a Persones Saharauís Discapacitades (AAPSD) celebrà la seua assemblea anual ordinària al Casal Fester d'Algemesí.
13 desembre 2014 01:00h

RedactaVeu / Algemesí.

En aquesta assemblea la Junta Directiva donà a conéixer a tots els socis de l'AAPSD l'informe anual d'activitats, així com l'estat de comptes i els resultats del darrer viatge als campaments de refugiats que es dugué a terme el passat setembre.

La Junta directiva remarcà la seua satisfacció pel grau de consecució dels objectius que té l'AAPSD marcats des de la seua fundació, que es resumeixen en la millora i dignificació de la vida de les persones amb discapacitat profunda que viuen als campaments de refugiats del Sàhara Occidental.
 

Per aconseguir açò l'AAPSD, entre d'altres iniciatives paral·leles, ha col·laborat en la Caravana Per la Pau, que porta material de primera necessitat als campaments des de diversos punts de l'estat espanyol, amb 10.000 bolquers de diferents talles, 600 litres de sabó/xampú, 390 kg de detergent, i 270 kg de menjar. A més, al setembre es realitzà la visita als campaments, amb un equip de 3 fisioterapeutes i una persona d'intendència, que continuaren amb el programa de formació per a famílies i personal sanitari iniciat al 2013, i construïren diverses cadires terapèutiques per a xiquets amb discapacitat profunda.

Com a conclusions finals, la Junta Directiva mostrà la seua intenció de continuar amb els dos programes que porta endavant l'associació, tant el d'ajuda domiciliària com el de formació a les famílies, i anuncià un proper viatge programat per al mes d'abril, en el qual l'AAPSD continuarà amb la seua tasca solidària.


 
next