Diari La Veu del País Valencià
Fabra no aconsegueix el suport de Ciscar, Rus i Moliner a la seua candidatura
Europa Press / València

Fabra ha realitzat aquestes declaracions juntament amb els presidents de les tres demarcacions, Alfonso Rus (València), Javier Moliner (Castelló) i José Ciscar (Alacant), abans de la Jornada sobre Pressupostos del PP valencià i després que els quatre dirigents del PP hagen estat reunits en un menjar en el centre de València per a tractar la proposta de recollida de signatures per a un document de suport a la gestió dels ‘populars’ valencians en aquesta legislatura.

Preguntat per si es persisteix en la intenció de presentar algun document perquè militància i càrrecs del partit avalen la gestió del Consell, Fabra ha respost que no, i que “el millor document és el de hui, la foto de la unitat i del compromís”, la de “les tres presidències provincials i la regional”, ha remarcat.

Inquirit per si el debat de la candidatura a les autonòmiques queda aparcat, ha contestat que “així ha de ser” i que “no podem estar qüestionant-nos de forma permanent quelcom que l’única cosa que fa és afeblir-nos”. A més, “al final prendrà la decisió qui l’haja de prendre” perquè “per a això estan els estatuts del partit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa