Q.Sallés.

Quin és l’animal que copula fins a onze hores seguides? Per què les cabres fan veure que són lesbianes? Quina és la precocitat del ximpanzé o bé quin animal practica el canibalisme sexual? Aquestes només són algunes de les desenes de preguntes que respon el llibre El sexe, quina animalada (Angle Editorial, 2014) amb un caire descaradament fresc i un to absolutament divertit.

Els professors de zoologia són tres professionals de l’humor com Gras, Kap i Néstor que expliquen amb traça i humor la conducta sexual dels animals.

Amb un estil fàcil, el llibre configura una manera entretinguda per aprendre zooligia i com s’ho han fet les espècies per assegurar la seua descendència. Un llibre entre curiositat i ciència que té com a subtítol ‘Tot el que volíeu saber sobre el sexe animal (humans al marge) i no us atrevíeu a preguntar’.

Ciències naturals que detallen on amaga la tita un pop, quines aus tenen penis, quins animalons s’estan més estona gaudint del sexe, la fabulosa còpula del xinxe o els extraordinaris animals que cohabiten només per diversió. El volum, de lectura ràpida, ensenya, diverteix i regala una perspectiva molt diferent dels habituals documentals televisius.

Aquesta informació ha sigut publicada en naciodigital.cat

Comparteix

Icona de pantalla completa