Un Rock Penat més fort que mai

Es presenta a Vila-real la setena edició del Festival amb un gran suport social

Sons de Xaloc / Vila-real
 
El passat dia 12 va tindre lloc a Vila-real la presentació de la nova edició del Concurs/Festival Rock Penat. Aquesta setena edició es presenta amb un gran suport social i presència arreu del territori conscients que amb cada edició s’avança de cara a eliminar les adversitats, que encara existeixen, a les quals s’enfronta la música en valencià.
 
El Rock Penat, amb 7 anys consecutius d’èxits és ara per ara un Festival capdavanter en la música en català que continua estimulant i animant els i les joves alhora d’emprar la llengua valenciana també per fer música i vertebrar culturalment el País Valencià.
 
 
La regidora Mònica Àlvaro i el secretari local del Bloc Jove, Edu del Salto, en la presentació del Rock Penat 2015.
 
Per a aquesta edició, el Rock Penat garantirà un premi econòmic de 1500€ i una gira de 3 concerts pel territori valencià (Inscripció oberta fins l’11 de gener de 2015).
 
Així, farem de la música en valencià una ferramenta de pes i canvi social. Gràcies al Rock Penat els pobles i també els comerços es veuran influenciats econòmicament amb un fort impacte turístic. La setena edició prepara ja els seus municipis per treballar units en aquest projecte comú.
 
La joventut, la cultura, el comerç, el turisme i la nostra llengua són els pilars d’un projecte nacionalista nascut a Vila-real, que per setena vegada es presenta més consolidat i fort que mai.

Les bases i la butlleta d’inscripció les podeu trobar a la  revista www.sonsdexaloc.cat, i també més informació a les xarxes socials.
 
 
 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat