Diari La Veu del País Valencià
El jutge arxiva la causa contra Calatrava pel Centre de Convencions de Castelló

Europa Press / Castelló de la Plana

El jutjat d’instrucció número 5 de Castelló ha acordat el sobreseïment provisional de la causa per presumptes irregularitats relacionades amb el projecte del Centre de Convencions de Castelló que s’havia obert contra una mercantil i set persones, entre elles l’arquitecte valencià Santiago Calatrava, en considerar que no hi ha proves dels suposats delictes segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) en el seu compte de Twitter.

Així, el jutge, després de practicar allò que havien demanat les diferents parts, ha decidit arxivar provisionalment la recerca perquè no existeixen proves dels suposats delictes, sinó només indicis.

2,7 milions a la butxaca de l’arquitecte

El Centre de Convencions era un projecte de Santiago Calatrava que estava inclòs en el PAI Mestrets de Castelló. No obstant açò, la Generalitat Valenciana va decidir deixar en suspens la seua execució a causa de la crisi econòmica. El Consell va pagar a l’arquitecte 2,7 milions d’euros en concepte de redacció del pla director, avantprojecte i projecte bàsic del centre.

Comparteix

Icona de pantalla completa