Diari La Veu del País Valencià
Recorregut per la València íntima d’Estellés
RedactaVeu / València

Acompanyats pels versos del poeta, els visitants recorreran una ciutat perduda en el temps, els llocs que arraparen l’ànima d’Estellés i reviuran el seu cinema, la fosca escaleta, les baranes del riu, els llibreters de vell i la terrassa de la nit de Sant Josep. Així, es realitzarà un passeig pel nucli històric de la ciutat, amb la veu i la música del Duet de Violins, i amb l’actor Vicent Grande. Les inscripcions es poden fer a la web d’Amics o per telèfon (963531070).

En març, Amics i Antics Alumnes també proposa als seus socis i les seues sòcies participar en la tercera edició de Sabors, una sèrie de cursos gastronòmics que, en aquesta ocasió, se centrarà en la cuina japonesa. Serà impartit per Valencia Club Cocina el dia 22 i inclou una classe pràctica, un receptari, els utensilis necessaris per a l’aprenentatge i un sopar degustació. Les persones interessades es poden inscriure fins el 14 de març.

A més, el col·lectiu d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat va visitar el passat 9 de març Valentia, la València romana, i va homenatjar les dones de la Segona República. Aquestes activitats estan organitzades amb la col·laboració del Club de Viatges Fil-per-Randa.

>

Paco Muñoz – Assumiràs (Vicent Andrés Estellés)

Comparteix

Icona de pantalla completa