Diari La Veu del País Valencià
TeleRus, amb retard i sense quòrum

Racó Català

La televisió privada finançada amb fons públics de la Diputació de València comença amb mal peu. Per una banda començarà a emetre més tard del previst, com a molt d’hora el mes de febrer, i per l’altra, no té el suport de cap dels partits de l’oposició.

En una entrevista a la Cadena SER, el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, explicava que si La DipuTV, tal com s’anomena oficialment, “no està llesta al gener, ho estarà el dia dels enamorats”. Fonts del sector, però, apunten que la televisió podria retardar-se encara més perquè “fa falta temps per elaborar continguts dignes”.

Tot i el rebuig de l’oposició, que considera La DiputTV “capritxosa i innecessària”, Alfonso Rus insisteix que serà “una televisió pública, sense publicitat, que no contractarà personal sinó que comprarà continguts i cobrirà el buit de Canal9, que és el que reclamen molts ciutadans”. TeleRus també ha rebut crítiques dels extreballadors de RTVV, i el sector de l’audiovisual veu impossible fer una televisió digna amb 3,2 milions d’euros.

Amb tot, però, Alfonso Rus insistia a la Cadena SER que “el contracte és per un any, i si no funciona o obre una televisió pública autonòmica tancarà”. El president de la Diputació ha reiterat que la funció de LaDipuTV és difondre “lo nostre”: costums, festes, tradicions… res de Fórmula1 ni partits de futbol.

Notícia publicada a Racó Català

Comparteix

Icona de pantalla completa