[Vídeo] Assumiràs la veu d’un poble, Castelló de la Ribera

Un documental emotiu produït pel Centre Social La Sardinera de Castelló de la Ribera i interpretat per Enees Múrcia al cello i Eduardo Benetó a la veu
6 gener 2015 01:00h

RedactaVeu / Castelló de la Ribera.

Hi ha coses a la vida que només es fan realitat quan la voluntat d’algunes persones s’uneix i llavors tot és possible.

El Centre Social La Sardinera, en col·laboració amb Maria Estrada (imatge i edició), Raül Uberos i Laura Grefu (so)  i interpretat per Enees Múrcia (cello) i Eduardo Benetó (veu), ha produït un vídeo en què s’interpreta el famós poema Assumiràs la veu d’un poble de Vicent Andrés Estellés, tot fent un recorregut per alguns dels llocs emblemàtics del poble de Castello de la Ribera.

Al vídeo es pot veure la muntanyeta del Castellet, origen del topònim del poble, la Font Amarga, el Mercat... sempre acompanyat per una interpretació emocionant d’Enees Múrcia i la poderosa veu d’Eduardo Benetó.

Un dels seus productors, Ulisses Ortiz, recorda a La Veu: “El vídeo naix a la passada Festa Estellés del 10 d’octubre a Castelló, on ja es va interpretar el poema. A Eduardo li n’oferírem dos i va triar aquest. La veritat és que creiem que és un bon treball”.

Esperem que gaudisquen d’una creació feta pel poble i per al poble. 
 


next