Diari La Veu del País Valencià
Snippet del nou disc d’Arrap. Un xicotet tast de Desperta Ferro

Sons de Xaloc

Després de superar sense problemes el seu projecte de micromecenatge, Arrap presenta el seu nou disc Desperta Ferro el pròxim 22 de desembre. Un disc carregat de missatges i col•laboracions de luxe. Cal destacar la participació de Tesa, Muchocumo, Dani de VadeBo i At Versaris.

Rap combatiu acompanyat d’un ventall d’instruments relacionats directament amb les nostres arrels mediterrànies. Instruments com el guitarró, el llaüt, el bouzoki grec o el caragol de mar maulet seran els principals protagonistes al nou treball dels Arrap.

El nom d’aquest disc, Desperta Ferro, “és un crit de guerra enèrgic, que beu del nostre passat almogàver”, i que incideix en “la necessitat d’una resposta col•lectiva des de baix que ens faça guanyar la batalla contra l’estafa, abusos i retallades que estem patint els pobles mediterranis”. La rosa dels vents, com a símbol marítim que donarà forma a la idea principal, pretén representar la unió de tots els pobles que hem prosperat en aquesta mar tan nostra. Amb tot, el treball també combinarà una maduresa i una frescor alhora mesclades en una nova proposta, de segur valenta i que no deixarà indiferent ningú.

Vos deixem un xicotet tast del nou disc d’Arrap. Xicotetes peces de cadascuna de les cançons que sortiran el proper 22 de desembre.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa