Diari La Veu del País Valencià
Conselleria castiga el professorat interí en Nadal
RedactaVeu / València

Mentre es descompten aquests dies, l’administració encara no ha abonat a tot el professorat els sexennis que es deuen des del mes d’agost “amb l’excusa que hi ha poc de personal i tenen poc temps en les direccions territorials per a gravar els sexennis en les nòmines. Com s’explica, doncs, que per a descomptar sí que hi ha personal i temps i per a ingressar no?”, es pregunta el sindicat.

D’altra banda, les últimes adjudicacions de places van ser el passat 5 de desembre. Això significa que la Conselleria porta dos setmanes sense adjudicar substitucions, que no tindran lloc fins al pròxim 2 de gener.

A més, el professorat que està formant part de les comissions de baremació del concurs de trasllats, es reincorpora a les seues places el 22 de desembre, mentre continua en marxa el procés del concurs, ja que les puntuacions de les baremacions s’han publicat el dia 19 i les comissions encara han d’atendre les possibles reclamacions després de Nadal.

“Això significa que el professorat interí que substitueix els titulars d’aquestes comissions ha estat cessat abans de Nadal per a ser contractat de nou després de Nadal. La Conselleria s’estalvia, per tant, pagar el Nadal a aquests interins, cosa que en anys anteriors no passava”, remarca l’STEPV.

STEPV denuncia, per tant, “totes aquestes polítiques que castiguen, novament, el professorat interí i que se sumen als despropòsits de no abonar les nòmines dels mesos de setembre i octubre a centenars d’aquests docents. Aquest dilluns, representants de l’STEPV i de la Coordinadora de Professorat Interí presentaran al Síndic de Greuges la queixa que ja va anunciar en el seu moment el Sindicat per aquest motiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa