Emotiu Festival de la Cançó a Xàtiva

Segarra va destacar les similituds de les vides dels ciutadans de Gaza amb el poble valencià mentre que Freixas va fer un repàs antològic centrant-se en les cançons del seu ‘Protesta’ corejat per un públic emocionat i entregat


RedactaVeu / Xàtiva

El passat dissabte el nombrós públic assistent va donar acollida al naixement de la nova etapa del Festival de la Cançó a Xàtiva.

David Segarra acompanyat de l'editor de Sembra Llibres, Joan Carles Girbés, va presentar el seu darrer llibre "viure, morir i nàixer a Gaza" un llibre de fotografies i textos sobre la  vida quotidiana a aquest territori palestí. Segarra va destacar les similituds de les vides dels ciutadans de Gaza amb el poble valencià. També va fer una crítica als mitjans i a la professió periodística sobre com es destaca sempre l'escenari de guerra sense parar mai atenció a la vida quotidiana, també alegre i perseverant, d'aquesta població.

Seguidament va ser el torn de l'actuació del cantant de Sant Pere de Riudebitlles Cesc Freixas. Freixas es va mostrar en tot moment càlid i agraït amb la ciutat de Xàtiva. Va fer un repàs antològic dels seus discos centrant-se sobretot en les cançons del seu darrer treball "protesta" corejat per un públic emocionat i entregat.

L'organització del Festival de la cançó ha mostrat la seua satisfacció per la inauguració del festival i anuncia altres actuacions en els propers mesos.
 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat