Diari La Veu del País Valencià
Fabra ‘injecta’ 465 milions als funcionaris per a Nadal
Europa Press/ RedactaVeu / València

La Generalitat ha destacat que aquest pagament suposarà “una forta injecció de liquiditat en la butxaca dels empleats públics, la qual cosa contribuirà a animar el consum aquestes dates i a impulsar la campanya nadalenca en els establiments comercials”. Aproximadament 130.000 empleats públics, tenint en compte el sector de funció pública, la sanitat i l’educació, es veuran beneficiats d’aquests pagaments.

Així mateix, el conseller d’Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, ha recordat que la setmana que ve la Generalitat abonarà 1.021 milions a través del FLA, la qual cosa suposa “el pagament de 48.769 factures”.

“Aquests 1.021 milions s’orienten a pagaments prioritaris socials pendents, atenent obligacions de pagament, principalment, en matèries relacionades amb despesa social, en les àrees de sanitat, educació i benestar social”, ha explicat Moragues.

En concret, els pagaments corresponents a la Conselleria de Sanitat ascendiran a 635,95 milions; en el cas d’Educació una mica més de 109 milions; mentre que Benestar Social en concentra un total de 114,67 milions.

Comparteix

Icona de pantalla completa