Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] AllioliTV, la Tuerka valenciana
Voro Maroto / eldiario.es

Allioli és un programa de televisió accessible a través de Youtube i llançat per un parell de desenes de joves amb inquietuds en el camp de la comunicació i la política. Miralles, col·laborador d’eldiario.es i altres mitjans, és el presentador. L’estudi on es grava el debat és cedit per la Universitat de València. I els tècnics, són voluntaris amb ganes de guanyar experiència i aportar el seu granet d’arena a superar el desastre valencià, sobrevinguda per la fallida “política, econòmica i del model autonòmic”.

El primer programa d’Allioli va intentar aclarir si el País Valencià ha patit una ‘dècada perduda’, en referència a un període sense creixement econòmic, ocupació ni perspectives de futur. En els següents -en principi, amb periodicitat mensual- es debatrà sobre corrupció o els mitjans de comunicació i el model audiovisual que necessita el País Valencià. Aquest és el programa pilot:

Allioli 1×00 – La dècada perduda

>

El programa intenta replicar -amb les seues limitacions tècniques, de personal i pressupostàries- espais que hauria d’haver tingut Canal 9 o hauria d’oferir una nova televisió autonòmica. I a poc a poc, pretén millorar i, qui sap, tal vegada expandir-se per a convertir-se en La Tuerka valenciana. Com diu Miralles en la seua introducció, “que rode el morter!”.

Aquesta informació ha sigut publicada en eldiario.es. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa