Diari La Veu del País Valencià
El PP de València rebutja apartar a regidors imputats per corrupció
Europa Press / València

El portaveu de Compromís, Joan Ribó, ha destacat que l’objectiu és “prevenir la corrupció”, a la qual cosa el vicealcalde, Alfonso Grau, ha respost que “no cal prevenir el que no existeix”, ja que ha subratllat que “ni un sol cas de corrupció hi ha hagut en aquest Ajuntament en els últims 20 anys”.

Ribó ha manifestat que “la corrupció preocupa a dues de cada tres ciutadans” i ha destacat que cal deixar en stand by les persones imputades. Així mateix, el portaveu d’EUPV, Amadeu Sanchis, ha indicat la conveniència de dur a terme mesures com les plantejades en la proposta perquè “ajudarien molt a netejar la imatge pública”.

Així mateix, el portaveu del grup socialista, Joan Calabuig, ha posat l’accent que “la primera obligació” dels representants polítics ha de ser “actuar de forma honrada, transparent i marcada per la voluntat de servir als ciutadans als quals representem”. Al seu judici, “la corrupció mina les institucions, afecta el desenvolupament econòmic, allunya la inversió i contribueix a la inestabilitat i al populisme”.

El vicealcalde ha respost a l’oposició que “contra la corrupció en primer lloc estem nosaltres” i ha apostat per que “el que la faça la pague”. Grau -que va ser imputat en el cas Nóos -encara que, posteriorment, es va arxivar la seua imputació- ha dit que troba a faltar en la moció “on està la responsabilitat dels qui inventen acusacions falses”.

Comparteix

Icona de pantalla completa