Diari La Veu del País Valencià
Els Pirineus i les Terres de Lleida, la zona ideal per als amants de l’esquí
RedactaVeu / València

Pirineus i les Terres de Lleida són situats en un enclavament geogràfic privilegiat a la part occidental de Catalunya, al nord-oest de la península Ibèrica que constitueixen una destinació coneguda per molts amants de la muntanya, de l’esquí, de la cultura o dels esports d’aventura.

Així, les 11 estacions d’esquí dels Pirineus de Lleida us ofereixen en el seu conjunt la superfície esquiable més gran de tot l’Estat amb més de 30.000 places d’allotjament entre hotels, càmpings, apartaments i turisme rural situats prop de les pistes.

Baqueira Beret (Esquí Alpí), Boi Taüll Resort (Esquí Alpí), Espot Esquí (Esquí Alpí), Port Ainé (Esquí Alpí), Port del Comte (Esquí Alpí), Tavascan (Esquí Alpí), Aransa (Esquí Nòrdic), Baqueira Beret (Esquí Nòrdic), Lles de Cerdanya (Esquí Nòrdic), Sant Joan de l’Erm (Esquí Nòrdic), Tavascán (Esquí Nòrdic), Tuixent La Vansa (Esquí Nòrdic) i Virós-Vallferrera (Esquí Nòrdic) constitueixen ‘l’amplia oferta d’opcions per a practicar l’esquí en uns entorns de somni i on la neu és més que neu.

Però les possibilitats de gaudir de la neu als Pirineus de Lleida són immenses. A la gran oferta d’esquí alpí i nòrdic que proposen els onze centres d’hivern cal afegir-hi tot un ventall d’activitats ludicoesportives i d’oci que han motivat una àmplia oferta destinada a satisfer les vostres necessitats gaudint d’uns paratges de somni: la pràctica de raquetes, activitats relacionades amb excursions i passejades amb trineus arrossegats per gossos, amb motos de neu, excursions a cavall, quads, heliesquí i vols panoràmics amb helicòpter, entre moltes altres.

Entre les opcions per a visitar els Pirineus de Lleida teniu l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, El Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, el Solsonés i la Val d’Aran. Pel que fa les Terres de Lleida, les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell són algunes de les destinacions recomanables.

Ofertes de vacances amb família

Però al mateix temps és una destinació amb una gran varietat de propostes i d’ofertes turístiques ideals per passar unes vacances amb la família o els amics.

Així, trobareu mil i un racons per descobrir amb la família, la parella o els amics. Petits municipis que us ofereixen un ventall de possibilitats d’oci culturals, naturals i gastronòmiques per gaudir d’una excursió de dia o d’un cap de setmana sencer.

Només cal que cliqueu el territori que més s’ajuste a la vostra experiència d’oci i escolliu un municipi. Per cada poble s’inclou una guia pràctica d’informació turística: com arribar, què visitar, propostes de rutes i itineraris, on menjar i on dormir.

El Pallars Jussà: Isona i Conca Dellà, Llimiana, Salàs de Pallars, Tremp. El Pallars Sobirà: Gerri de la sal, Espot, Rialp. El Pla d’Urgell: Barbens. El Solsonès: Cambrils dels Pirineus i Sant Llorenç de Morunys. L’Alt Urgell: Arsèguel, Coll de Nargó, Gósol. L’Alta Ribagorça: Durro i Vilaller. L’Urgell: Agramunt, Guimerà, Vallbona de les Monges i Verdú. La Cerdanya: Bellver de Cerdanya. La Noguera: Àger, Balaguer i La Baronia de Rialb. La Segarra: Guissona, Cervera, Montfalcó Murallat i Sanaüja. Les Garrigues: La Floresta, El Vilosell i La Pobla de Cérvoles. Val d’Aran: Arties i Les. El Segrià: Seròs.

Ja podeu començar a planificar la vostra pròxima excursió als Pirineus i les Terres de Lleida!.

Comparteix

Icona de pantalla completa