Diari La Veu del País Valencià
Àlvaro s’acomiada del món de la pilota

PilotaVeu / València

Àlvaro va dir adéu ahir al trinquet de Pelayo. El resultat va ser el de menys en l’última partida com a professional del “Bou de Faura” a la catedral de l’Escala i Corda, en la que Genovés II i Javi guanyaren 60-30 al trio format pel mateix Àlvaro, Raül i Carlos.

Pelayo es va omplir de gom a gom per a acomiadar-se de l’onze vegades campió individual que disputava la seva última partida com a professional.

Abans de la partida després del corredor d’aplaudiments al gran campió, va rebre regals per part de companys, trinqueters, federació i autoritats que ell mateix va podert agrair davant del micròfon, al mateix temps que va donar les gràcies a tot el públic.

Corredor a Àlvaro. Foto: Paco Durà
Tot seguit va començar la partida en la que la postura va eixir de la mà de Genovés II i Javi. Aquesta vegada el pronòstic dels postors no va fallar i poc a poc la parella va dominar la partida que tan sols va reaccionar en un últim joc on han fet 30-55 i Àlvaro animava al seus companys. Però la reacció no va acabar d’arribar i finalment Genovés II i Javi s’emportaren la victòria 60-30.
Àlvaro rodejat del món de la Pilota. Foto: Paco Durà
A la fi, tot i la derrota final, vesprada completa d’homenatge i comiat a Àlvaro que es despedeix del món professional.

Comparteix

Icona de pantalla completa