RedactaVeu / Tavernes de la Valldigna

Tavernes està llesta per rebre milers de joves arribats de tot arreu de l’estat per assistir al Festivern, el festival d’hivern de les comarques centrals valencianes, amb un cartell immillorable per tal de commemorar el desè aniversari.

El regidor de Joventut, Josep Llacer, ha recordat que els festiverners que es desplacen fins a Tavernes -entre el 27 de desembre i el 2 de gener- gaudiran del 30% de descompte en Renfe.

A més, també hi ha descompte per als abonaments als dos dies, mentre els joves vallers, gràcies a les gestions de l’Ajuntament, gaudiran d’un descompte especial i el preu serà de 21 euros l’abonament als dos dies de recitals a la carpa.

El regidor també ha confirmat la preparació d’una Zona d’acampada gratuïta, amb una àrea destinada a les caravanes.

Auxili, Train, Va de bo, Dakidarria, Prozac, Fistula, Frida i Charly

Llacer, en representació del Consistori de Tavernes, ha confirmat el programa musical del Festivern, que s’inicia aquest dimarts 30 de desembre amb les actuacions a la carpa dels grups Auxili, Train too Roots, Va de Bo, Dakidarria, Prozak Soup, La Fistula Valcànica, Frida i Charly Efe & Delagang.

La Gossa, Chikos del Maíz, Zoo, Aspencat, Diluvi, Sargento, Tardor i DJ PlanB

Dimecres 31, el Festivern acomiadarà el 2014 i festejarà l’arribada del 2015 amb les actuacions de la Gossa Sorda, Los Chikos del Maíz, Zoo, Sargento Garcia, Aspencat, el Diluvi, Tardor i DJ PlanB.

Josep Llacer ha confirmat un conjunt d’actes diversos que s’inicien el 29 de desembre, a la Casa de la Cultura de Tavernes, on s’ha programat els concerts de Feliu Ventura i The Gramophone AllStars.

Per si tot això fora poc, també els dies 30 i 31 es compta amb el vermut musical amb el cantautor Andreu Valor i Pelandrusca, concurs de paelles, xerrades, campionats de futbet, raspall i bàsquet així com el correbars amb La Trocamba Matanusca.

Comparteix

Icona de pantalla completa