Diari La Veu del País Valencià
EUPV: ‘Tenim un Consell barroer que ens deixa com a herència infraestructures plenes de nyaps’

RedactaVeu / València

El diputat d’EUPV en les Corts Víctor Tormo no s’ha tallat ni un pèl a l’hora de valorar la política practicada pel PP valencià en matèria ‘d’infraestructures i ha posat com a exemple la lamentable situació de l’edifici de l’Àgora de la ciutat de València.

“Tenim un Consell barroer que a banda de deixar-nos un forat inabastable en els comptes públics, ens deixa com a herència unes infraestructures plenes de nyaps”, ha denunciat Tormo, qui ha posat l’Àgora com exemple ja que “està plena de goteres, portes que rebenten i un sostre ple de desperfectes”.

Tormo ha recordat que el Partit Popular “va tindre molta presa” en inaugurar l’Àgora al 2009, “encara que l’edifici no estava acabat” i “d’aquelles preses venen aquests resultats”, apunta.

En aquest sentit, el parlamentari ha indicat: “Si Alberto Fabra tinguera respecte pels valencians i valencianes, qüestió que sembla que no en té, depuraria responsabilitats perquè amb l’Àgora es resumeix la política que el Partit Popular ha estat realitzant durant anys, una política d’aparador, amb sobrecostos milionaris per a benefici dels seus amics, a costa dels diners dels valencians i valencianes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa