El pirata Pataxula, el regal del Nadal per als menuts

El llibre-disc està conquerint el cor de milers de criatures
30 desembre 2014 01:00h

RedactaVeu / València

El llibre-disc  El pirata Pataxula en El tresor del monstre s'està convertint en un autèntic best-seller entre la xicalla.

I és que el primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes... En llibre mostra una història sobre el valor de l’amistat i el respecte a la diferència.

Amés, duu un cd amb el conte dramatitzat i les cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

Bertomeu és músic i ha fet totes les cançons que s’hi poden escoltar i moltes més.  A més, les actuacions de Bertomeu apleguen a tot arreu on van, petits pirates cantant a cor què vols les cançons del llibre disc.
 

La darrera actuació sigué a l'Ateneu de Bétera. Podeu comprovar per vosaltres mateixos l'alegria que s'hi respirava en el següent vídeo:
 

Cal assenyalar que sense ser actuació, Bertomeu estarà el pròxim 2 de gener signant el llibre i explicant-lo a la llibreria Abacus de València (c/ D. Juan de Austria, 9) a les 12h acompanyat de l'editora Núria Sendra.


 
next