Diari La Veu del País Valencià
Jaime Paulino nou secretari general de Podem València amb el 58,8% dels vots

RedactaVeu / València.

Jaime Paulino ha sigut triat nou secretari general de Podem a la ciutat de València amb el 58’8% dels vots. Paulino pertany al corrent Clar que Podem.

Paulino s’ha imposat així a la de l’enginyer Roberto Jaramillo, més proper a Pablo Echenique, havent-se mostrat favorable a integrar-se en la candidatura de Guanyem, mentre que Iglesias defensa no presentara als comicis municipals.

Llicenciat en Filosofia per la Universitat de València, actualment està desenvolupant la seua tesi doctoral en què estudia la vinculació establerta entre vida i política en l’obra del filòsof Roberto Esposito. Ha estat vinculat al moviment antiglobalització, a les mobilitzacions estudiantils contra la LOU i Bolonya, així com també va estar implicat al 15M.

D’aquest últim fenomen diu que gràcies a ell es va conquerir la il·lusió i va permetre obrir una escletxa en el règim del 78. Ara, amb la irrupció de Podem, compagina el seu treball acadèmic amb la política municipal amb la intenció de construir un projecte d’àmplia participació ciutadana.

Fa pocs dies La Veu publicava una entrevista en exclusiva al ja nou secretari general de Podem València Ciutat.

Resultats ciutat d’Alacant.

Resultats ciutat de Castelló de la Plana.

Resultats Elx.

Rsultats Alcoi.

Resultats Oriola.

Altres ciutats del PV i de l’Estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa