Diari La Veu del País Valencià
La Calvalcada de Reis d’Alcoi serà retransmesa per 50 canals de TV
RedactaVeu / Alcoi

El regidor de Festes Jordi Martínez, el director de TVA Paco Guill i el presentador d’aquest canal Ricardo Canalejas van anunciar ahir que aquest canal serà l’encarregat de retransmetre la CXXX Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi a través del senyal televisiu i també per internet, mitjançant la mateixa pàgina web.

L’Ajuntament facilitarà part de les infraestructures necessàries per cobrir la retransmissió en directe, i la televisió de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla farà un desplegament tècnic amb 25 professionals per cobrir l’arribada de Ses Majestats i retransmetre el senyal, a través de satèl·lit, a 48 canals locals i regionals de tot l’Estat que conformen la xarxa de Cadena Local.

A més, tal i com va anunciar el director del canal, per primera vegada s’ha arribat a un acord per emetre la retransmissió a Imagenio i Ono, de forma que la Cavalcada alcoiana arribarà també a Catalunya, un territori on cap canal forma part de l’esmentada xarxa de televisions locals.

El regidor de Festes va subratllar que “l’Ajuntament considera un compromís retransmetre la Cavalcada, després del tancament de Canal 9, que s’encarregava cada any de cobrir l’esdeveniment i transmetre’l en directe. Per això, el desplegament de mitjans tècnics i professionals segueix el mateix esquema que l’operatiu que portava a terme RTVV, a fi de seguir difonent la Cavalcada més antiga perquè arribe al màxim de llars possibles la nit de Reis“.

Comparteix

Icona de pantalla completa