[Vídeo] La Nit Ovidi al teatre Calderón d’Alcoi, novembre de 1994

Homenatge públic de músics i cantautors a Ovidi Montllor, emés en televisió poc abans de morir. Gravat al Teatre Calderón d'Alcoi (30/11/1994). Possiblement l'última aparició pública de l'alcoià. Gravació en VHS digitalitzada.
6 gener 2015 01:00h

Joan Giner Monfort ha digitalitzat un document històric: La Nit d'Ovidi al Teatre Calderón d'Alcoi celebrada el 30 de novembre de 1994 on 'la cançó' li va retre homenatge quatre mesos abans que fera vacances. Va ser l'última vegada que el vam veure en públic. Reis Juan i jo vam tindre l'honor de presentar aquell acte senzill i emotiu fa vint anys. Jo no havia vist mai aquestes imatges passades de VHS a digital i estic aborronada.

El 2015 farà vint anys que va marxar i espere i desitge que estiga molt present entre nosaltres, els qui valorem la seua obra i la seua persona. En el vídeo trobareu un reportatge i cap al minut 10'20" comença el concert en el que van participar Vicent Torrent i Manolo Miralles d' Al Tall, Jordi Gil, Tomeu Penya, Marina Rosell, Maria del Mar Bonet, Joan Manuel Serrat, Lluis Miquel Campos Gonzalez,Raimon,Toti Soler, Kiko Pi de la Serra... I l'Ovidi, amb un filet de veu i amb tota la seua dignitat intacta va dir que aquella nit havia tocat el cel. Recorde que va tindre forces per fer fora - amb molta educació i cortesia- a l'operador de càmera i al periodista de Canal Nou que anaven a fer la crònica per a RTVV perquè els directius (que no els treballadors. Al menys, no tots) sempre l'havien menystingut.

Gaudiu de les imatges! Que el dígit 15 siga realment el del canvi i el de l'esperança.

Text d'Amàlia Garrigós.
 

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next