[Vídeo] 12 morts en un tiroteig a la seu de la revista 'Charlie Hebdo' a París


Dos homes vestits de negre i armats haurien entrat a l'edifici
7 gener 2015 01:00h

Vore vídeo.

Europa Press / RedactaVeu / París / 
Bussel·les

Al menys 12 persones han mort aquest dimecres a un tiroteig contra la seu del setmanari satíric francés 'Charlie Hebdo' ocorregut aquest migdia a París, segons el balanç que ofereix el diari local 'Le Parisien'.

La cadena iTéle parla de deu morts i cinc ferits. Pel que sembla, homes encaputxats han obert foc amb armes automàtiques contra la seu del setmanari, molt controvertit per algunes de les seues publicacions, obligant els seus treballadors a refugiar-se a l'interior.

Una font policial ha confirmat al diari 'Le Figaro' que "s'han produït trets al hall del setmanari a última hora del matí". Segons el periòdic, hi hauria un agent de policia ferit. La seu de la publicació es troba al boulevard Richard-Lenoir, al districte 11 de la capital.

Sebastià “atemptar contra la llibertat de premsa i expressió és atemptar contra els valors fonamentals de la Unió Europea”

L'eurodiputat de Compromís- Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha expressat la seua condemna i rebuig a l'atemptat al setmanari satíric, Charlie Hebdo, que s'ha saldat amb 12 morts.

Per a Sebastià “ ara és més necessària que mai una reivindicació ferma i absoluta a la llibertat de premsa i d'expressió que avui s'han intentat minvar amb l'eina de la por i el terror”.

L'eurodiputat de Primavera Europea ha destacat la importància “demostrar la solidesa d'aquests valors ja que atacar aquestes llibertats és atacar els pilars fonamentals de la nostra civilització i els valors fundacionals de la Unió Europea”.
 
next