Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià, líder en corrupció

RedactaVeu / EP / València

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mònica Oltra, ha denunciat aquest dijous que al País Valencià hi ha 13 exconsellers o expresidents imputats, processats o condemnats. “Açò és massa”, ha ressaltat Oltra.

Es tracta de José Luis Olivas, Luis Fernando Cartagena, Lola Johnson, Luis Rosado, Manuel Cervera, Juan Cotino, Rafael Blasco, Milagrosa Martínez, Angélica Such, Alicia de Miguel, Vicente Rambla, Victor Campos i José Joaquín Ripoll.

“A Madrid en tenen un i ha sigut tot un escàndol, i ací en tenim 13”, ha manifestat la diputada de la coalició en roda de premsa després de la Junta de Portaveus de les Corts. Per a la portaveu adjunta de Compromís, la trajectòria de Francisco Camps al capdavant de la Generalitat “ha estat marcada perquè el Consell se n’ha eixit de la llei”.

13 + 3 imputats

Oltra ha indicat que a més dels 13 exconsellers imputats, processats o condemnats, “en les Corts queden tres imputats”. Sobre aquest tema, ha indicat que “dos d’ells per corrupció” -Felipe del Baño i María Dolores Botella-, i “una per deixar sorda d’una bufetada una persona”, ha dit d’Elisa Díaz.

“No sé què és pitjor, no sembla molt honorable per a ser càrrec públic. Es comença pegant bufetades, i s’acaba engegant tirs”, ha manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa