Diari La Veu del País Valencià
El Consell nega a Compromís els contractes de patrocini fets per l’aeroport de Castelló
RedactaVeu / Castelló

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, va demanar que es facilitara còpia de tots els contractes de patrocini que ha signat durant aquests anys l’aeroport de Castelló.

Segons algunes explicacions donades pel Consell en el seu dia, es podrien haver superat i de molt, els sis milions d’euros l’any en patrocinis esportius per part d’una infraestructura que primer no existia, i que ara no funciona. El patrocini del Vila-real CF, Playas de Castelló, o altres equips, tornejos, competicions o esdeveniments de tot tipus, eren unes de les principals despeses d’Aerocas.

Ara, la diputada Mònica Oltra, ha demanat còpia de tots i cadascun d’aquests contractes, per vore si van ser fets d’acord amb la legalitat, i també per poder calcular el total que s’ha gastat en aquest concepte.

El PP “es nega a aportar aquesta documentació”, segons ha denunciat Compromís, “però estan obligat a fer-ho”, afegeixen. “S’han negant dient que Aerocas, s’ha dedicat a fer patrocinis a clubs esportius o esdeveniments de transcendència pública, la qual cosa ha servit, segons ells, per promocionar aquesta infraestructura i l’oferta turística de la Comunitat”.

Des de Compromís es tornarà a exigir que s’aporte la documentació demanada per fiscalitzar aquesta monumental despesa, “ja que no es tractava d’una pregunta parlamentària demanant explicacions de per què s’han gastat milions d’euros en promocionar una infraestructura molt abans que estiguera en obres, sinó que s’ha demanat, còpia de cada un dels contractes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa