Diari La Veu del País Valencià
Sonia Castedo demana 75.000 euros a Nuria Roca per dir-li ‘xoriça sense pal·liatius’
Europa Press / Alacant

La mateixa comunicadora valenciana ha donat a conéixer aquest dijous en el seu compte oficial de Twitter que ha rebut la demanda anunciada per Castedo pels presumptes delictes d’injúries, calúmnies, difamació i atemptat contra el dret a l’honor. “M’ha arribat la demanda de la triple IMPUTADA PER CORRUPCIÓ Sonia Castedo. Em demana 75.000€ per dir-li “xoriça”…Demà us ho explique…”, ha publicat Roca.

En una entrada del seu blog ‘Los tacones de Olivia’ del passat 19 de setembre, titulada ‘Em caus molt malament. Et tinc mania i deteste tot el que representes’, Nuria Roca acusava la llavors alcaldessa d’Alacant -imputada en les peces del ‘cas Brugal’ relatives al Pla General d’Ordenació Urbana i Pla Rabasa- de ser una “xoriça sense pal·liatius” i de fer un “dany irreparable” a la democràcia.

En aquest text, la locutora de ràdio demanava disculpes per no ser “massa objectiva” i afirmava tenir “sort” de no conéixer Castedo perquè li provoca un “enorme rebuig”.

En el seu blog, la presentadora valenciana també indicava que els caps de Castedo en el PP eren “còmplices” per no expulsar-la, i assenyalava: “no sé què diran els jutges sobre les seues corrupteles, però per a mi vostè no és una presumpta xoriça, és una xoriça sense pal·liatius”.

Comparteix

Icona de pantalla completa