Diari La Veu del País Valencià
Gonzalo Pino nou secretari general d’UGT PV amb el 89% dels vots
RedactaVeu / València

A més de Gonzalo Pino Bustos, que s’encarregarà de la Secretaria General, la nova Executiva Nacional està formada per Elvira Ródenas Sancho, en la Secretaria d’Organització; Marisa Baena Martínez, en la Secretaria d’Acció Sindical; Juan José Ortega Sánchez, en la Secretaria de Relacions Institucionals i Cultura; Raúl Roselló Gregori, en la Secretaria d’Ocupació i Formació; Josep Rizal Gómez Bosch, en la Secretaria d’Administració; Isabel López Atienza, en la Secretaria de Política Social i Igualtat de Gènere i Carlos Vila Navarro, en la Secretaria d’Innovació i Coordinació Industrial.

Durant el Comitè Nacional Extraordinari també s’han triat els representants al Comitè Confederal, sent els titulars Gonzalo Pino Bustos, Elvira Ródenas Sancho, Marisa Baena Martínez, Juan José Ortega Sánchez i Raúl Roselló Gregori, i els suplents Isabel López Atienza i Josep Rizal Gómez Bosch. Han sigut triats pel 95,12 % dels vots.

Durant la intervenció del nou secretari general en el Comitè Nacional Extraordinari, aquest ha agraït a tots els presents el suport rebut i ha manifestat que un dels primers objectius de la nova Executiva serà estabilitzar l’organització econòmicament, ja que la crisi, “ens ha deixat un escenari nou i ens ha ensenyat que hem de dependre, en el fonamental, dels ingressos procedents de l’afiliació”.

També ha dit que no es pot acceptar el nou escenari laboral sorgit des de 2008, en el qual apareix una nova categoria social de treballadors pobres, els salaris dels quals no els permet eixir de l’exclusió social i els seus contractes són de poca qualitat.

En aquest sentit, Gonzalo Pino ha manifestat que el sindicat no pot permetre que els treballadors hagen d’optar entre pagar factures o menjar “perquè el seu sou no els dóna per a ambdues coses”, va dir.

Comparteix

Icona de pantalla completa