Diari La Veu del País Valencià
Campanya del Casal Jaume I d’Elx per mantenir la flama del valencianisme

RedactaVeu / Elx

El Casal Jaume I d’Elx desenvolupa tota una sèrie d’activitats culturals amb l’objectiu de mantindre encesa la flama del valencianisme al sud del País Valencià, i ho fa des de l’any 98 i vol continuar fent-ho “durant molts anys més”.

Per aquesta raó ha enviat sengles cartes adreçades als socis i als simpatitzants per a demanar-los “un esforç més” ja que “les dificultats econòmiques sempre ens han acompanyat, però amb aquesta crisi que ja s’allarga una anys, s’han vist accentuades”.

En el mateix escrit, el Casal Jaume I d’Elx, que també compta amb pàgina de Facebook, anuncia que impulsarà una campanya per buscar 300 persones que col•laboren amb 1€ al mes.

“El teu compromís amb el Casal ja és ferm –indiquen en la carta- per això el que et demanem és intentar trobar dos persones que donen el xicotet pas de col•laborar amb tan sols un euro mensualment”.

>

Aquesta aportació es podrà realitzar a través de la plataforma web Donnem.com. Només cal que els interessats entren en aquest enllaç i comencen a col•laborar.

Comparteix

Icona de pantalla completa