Diari La Veu del País Valencià
Alberic reclama l’inici urgent de les obres de reforma dels centres educatius

RedactaVeu / Alberic

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alberic reclama a la Conselleria que inicie “de forma imminent” les obres de reforma dels centres educatius de la localitat “tal com es va comprometre l’ens autonòmic”.

Segons fonts municipals, davant el perill d’ensulsiada del sostre del centre El Convent, la comunitat educativa es va coordinar amb l’ajuntament que dirigeix Toño Carratalá per a unir forces i aconseguir el compromís de la Generalitat.

Després de les reunions amb el secretari autonòmic d’Educació, Manolo Costa, i la directora territorial del rang, Mª José Vargas, es va definir el full de ruta, i l’inici d’obres estava previst per a finals del mes de desembre, aprofitant les festes nadalenques.

“La Conselleria ha de complir amb l’establit i l’Ajuntament d’Alberic capitanejarà les reivindicacions educatives perquè així siga. No es pot posar en perill la salut dels alumnes que acudeixen als nostres col•legis. No ho permetrem i farem la força que siga necessària”, explica l’alcalde d’Alberic, Toño Carratalá.

Segons fonts de la Conselleria, “només falten per tancar uns tràmits” amb l’empresa que s’encarregarà de les obres, l’inici de les quals podria donar-se aquesta setmana pròxima, segons l’Ajuntament d’Alberic.

Cal assenyalar que la Conselleria que dirigeix Maria José Català també es va comprometre a invertir en la reforma d’alguna de les calderes dels col•legis El Convent i Rafael Comenge, per la qual cosa, al final del procés s’hauran modernitzat tres de les quatre calderes més antigues existents en els dos centres educatius.

L’alcalde d’Alberic durant una visita al centre afectat.

Educació tenia previst iniciar les reformes de la calefacció el 22 de desembre, mentre la reforma de la instal•lació elèctrica està previst que s’escometa entre el 15 i el 20 de gener.

Comparteix

Icona de pantalla completa