Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘En el fons, Fabra s’autoinculpa en el cas Valmor’
RedactaVeu / València.

El candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha criticat les declaracions d’Alberto Fabra sobre Valmor. Blanco ha recordat que la defensa que fa Fabra de l’actuació de Lola Johnson en la compra de Valmor “suposa en el fons una autoinculpació i un pas cap a la seua imputació en el procés judicial, al contrari que el vicepresident Ciscar, que es desvincula dient que fou enganyat”. “Sembla que Fabra no s’atreveix a desmarcar-se de l’actuació de Johnson, segurament perquè no fou enganyat sinó que era perfectament conscient del que estava fent i perquè complia ordres de qui realment mana en el Partit Popular”, ha afegit el síndic de la formació d’esquerres en les Corts.

“Quan diu que hi havia informes que justificaven eixa compra està enganyant-nos o sent enganyat, perquè l’únic informe que té data anterior a l’acord del Consell és l’informe de la Societat de Projectes Temàtics que obvia aspectes tan crucials com que el Circuit del Motor ja estava organitzant la prova i que no fa en cap moment cap tipus de referència als més de 30 milions de deute que s’anaven a assumir amb la compra d’eixa empresa privada per part de la Generalitat”, ha criticat Blanco.

El síndic de la formació d’esquerres ha anunciat que “per a eixir de dubtes preguntarem al President si coneixia exactament les condicions econòmiques de la compra de Valmor perquè l’argument del ‘mal menor’ no apareix reflectit en cap moment en l’acord del Consell del 9 de desembre del 2011”. “Pareix més bé una excusa fabricada a posteriori”, ha conclòs el candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa