[Àudio] La darrera entrevista radiofònica d’Enric Valor

La periodista Amàlia Garrigós rescata l’àudio de la darrera entrevista radiofònica realitzada per Enric Valor per a Ràdio 9 coincidint amb els 15 anys de la mort del mestre de les rondalles valencianes
14 gener 2015 01:00h
Enric Valor.
 
RedactaVeu / València

El passat dimarts 13 de gener es compliren 15 anys de la mort de l’escriptor i gramàtic valencià Enric Valor. Per aquesta raó, coincidint amb la data en què va faltar l’il·lustre narrador i autor de les Rondalles Valencianes, la periodista Amàlia Garrigós ha rescatat l'àudio amb la darrera entrevista radiofònica -una miqueta accelerada- que va oferir Enric Valor, dos mesos abans de la seua mort.

L’entrevista amb l’escriptor de Castalla va tindre lloc el 4 de gener de 1999, dia en què Valor va ser investit Doctor Honoris Causa per la Universitat d'Alacant. Es tracta d’una conversa telefònica de 10 minuts de duració en l'informatiu Ara per Ara que precisament va presentar durant un temps Amàlia Garrigós.

Segons la periodista i presentadora valenciana, “és realment entranyable escoltar l'homenot Valor quan ens explica que ell és com Indurain amb un cor de poques pulsacions”:

Podeu escoltar-la en aquest enllaç

Article 15 anys sense Enric Valor, per Josep Daniel Climent.
 
 

 
next