Diari La Veu del País Valencià
Els tècnics descobreixen greus deficiències en la xarxa de col·lectors de Paterna
RedactaVeu / Paterna

Compromís per Paterna ha conegut l’existència de deficiències en la xarxa de col·lectors de Paterna, i que s’evidencia en els informes de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) prevista al municipi, precisament per instal·lar el ʹmegacentrecomercialʹ, l’hotel i casino del ʹPaternavegasʹ. L’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR) adverteix que cal reparar els col·lectors, de Font del Gerro i la Canyada, per tal d’evitar que els danys s’agreugen i perjudiquen el casc urbà.

El regidor de Compromís a Paterna, Juanma Ramón, explica que és vergonyós que el PP ens puge el rebut de l’aigua, on s’inclou el ʹcànon de sanejamentʹ a l’EPSAR i que s’hauria de gastar precisament a construir, mantindre i reparar els col·lectors, que són de la seua competència. Mentre, recordem que l’EPSAR és qui recapta el cànon, és qui finança EMARSA i queda clar que, ʺen compte de reparar els col·lectors de Paterna, s’han dedicat aquests fons a tot tipus de corrupteles i regals a polítics del PPʺ.

L’estudi del projecte que inclou el complex ʹPuerto Mediterráneoʹ, apareix un apartat on es fa menció d’aquests problemes relatius a la xarxa de col·lectors, infraestructura que depén de l’EPSAR, entitat que considera la reparació dels col·lectors com a condició indispensable per a la posada en marxa dels projectes megalòmans d’Agustí.

De la mateixa manera que hem descobert la creació d’un mini Manhattan en aquesta i la irrupció d’un possible Paternavegas, doncs també ens hem trobat amb dades sobre el mal estat dels col·lectors. El pitjor de tot és que ʺgràcies a la desídia del PP no se sap des de quan està en aquest mal estat la xarxa de col·lectors de Font del Gerro i la Canyadaʺ.

Per tot això, des de Compromís ʺhem presentat un requeriment per escrit perquè el consistori de Paterna inste a l’EPSAR, que és l’entitat responsable d’aquestes infraestructures, a què repare els col·lectors i destine els diners que ja ha recaptat dels paterners per donar el servei que cal a la població de Paternaʺ, conclou el regidor Juanma Ramón.

Comparteix

Icona de pantalla completa