Diari La Veu del País Valencià
El Vila-real CF estrena l’aeroport de Castelló 4 anys després de la seua inauguració

RedactaVeu / ACN / Vilanova d’Alcolea

El Vila-real club de futbol ha esdevingut aquest dimecres el client privat de l’aeroport de Castelló amb un vol xàrter amb destinació Sant Sebastià. Els jugadors de l’equip ‘groguet’ han accedit a un avió de la companyia Air Nostrum que ha sortit de l’aeroport a les 12.00 hores, amb l’arribada prevista una hora més tard.

Es tracta del primer vol que acull l’aeroport quatre anys després de ser inaugurat amb un acte públic per l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i per l’expresident valencià Francisco Camps. Els vols regulars no arribaran fins el mes de març, segons que va anunciar Lavalim, empresa concessionària de la instal•lació.

Problemes de permisos de l’empresa encarregada de facturar passatgers i equipatges van impossibilitar que el Vila-real club de futbol utilitzés les instal•lacions ja la passada setmana, tal i com era la seua intenció.

Moments abans de l’enlairament de l’avió, el president del Vila-real, Fernando Roig, ha confirmat que l’equip convertirà l’Aeroport de Castelló en la seua base d’operacions. Roig ha remarcat l’estalvi en temps que suposa per a l’equip volar des d’aquest aeròdrom.

Per la seua banda, el conseller delegat d’Air Nostrum, Carlos Bertomeu, ha assenyalat que també per a la companyia valenciana és un moment històric. ” Com a companyia valenciana, ens fa tota la il•lusió del món estar a Castelló. Crec que això és un símptoma de normalitat i, al marge de les polèmiques, les infraestructures estan per a utilitzar-les perquè són fruit de l’esforç de tots els ciutadans. El que està passant ara és el que ha de passar i és que els aeroports es fan perquè operen vols “, ha remarcat.

L’expedició del Vila-real club de fubol a la pista de l’aeroport de Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa