Diari La Veu del País Valencià
Comencen les semifinals del Rock Penat

Sons de Xaloc.

El Rock Penat, amb 7 anys consecutius d’èxits, és ara per ara un Festival capdavanter en la música en català que continua estimulant i animant els i les joves a l’hora d’emprar la llengua valenciana també per a fer música i vertebrar culturalment el País Valencià.

Per a aquesta edició, el Rock Penat garantirà un premi econòmic 1500€ i una gira de 3 concerts pel territori valencià: Sagunt, 23 Gener: Poetes Anònims, Brussel•les 38 i Barbaritats. Benicarló, 30 Gener: L’Home Brut, Axiomes i La Fístula Vallkànika. Almassora, 06 Febrer: The Brut Of Cat, Traficants De Sucre i Kontaminació Akústika.

Amb la canya i el peix oferits per part de la coordinadora del Rock Penat, és el moment d’animar el jovent a expressar-se en la nostra llengua i de fer front als antics estereotips que volen fer creure que la música no és viable si no és en castellà o anglès per tal de fer de la música en valencià una ferramenta de pes i canvi social.

Gràcies al Rock Penat, els pobles i també els comerços es veuran influenciats econòmicament amb un fort impacte turístic. La setena edició prepara ja els seus municipis per a treballar units en aquest projecte comú. La joventut, la cultura, el comerç, el turisme i la nostra llengua són els pilars d’un projecte nacionalista nascut a Vila-real, que per setena volta es presenta més consolidat i fort que mai.

Comparteix

Icona de pantalla completa