El Festival de Cine de Merda CIM Sueca obri la seua convocatòria

Enguany els premis del festival de curtmetratges i llargmetratges de sèrie B, trash, gore, humor absurd, eròtiques, underground i de baix pressupost els decidirà el públic amb les seues votacions
15 gener 2015 01:00h

RedactaVeu / Sueca.

Fins l‘1 de juny hi ha de temps per enviar pel•lícules per participar en la quarta edició del CIM Sueca. Aquest festival accepta curtmetratges i llargmetratges de sèrie B, trash, gore, humor absurd, eròtiques, underground i de baix pressupost.

A més dels premis a millor llargmetratge i millor curtmetratge, com a novetats, hi ha un premi per la millor pel•lí¬cula en valencià  i un premi als efectes especials més imaginatius. Enguany no hi haurà jurat i els premis els decidirà el públic amb les seues votacions. No només es donaran premis a les millors pel•lícules, sinó que les que tinguen pitjor valoració també rebran un premi. En total es repartiran 1650 euros.

El festival tindrà  lloc a Sueca durant la quarta setmana de setembre, del 21 al 27. Per poder participar, es poden inscriure les pel•lí¬cules a través del formulari d’inscripció de la plana web del festival: www.cimsueca.com, o mitjançant les plataformes Festhome, Uptofest, Clickforfestivals o Movibeta.

El Festival de Cinema Internacional de Merda de Sueca (C.I.M. Sueca) és el festival unitari del cinema de baix pressupost, independent o no comercial que té la seua seu a Sueca (Ribera Baixa). El C.I.M. Sueca aspira a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura. És la casa dels inassimilables, dels contestataris, dels àcrates i dels creatius lliures.
 

El C.I.M. Sueca aspira a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura. L‘acrònim CIM també representa la cúspide de la muntanya, el vèrtex de l‘iceberg, el pic de l’amuntonada. El cim del femer que formen les obres més maltractades per l‘establishment.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next