Diari La Veu del País Valencià
Detingut a Torrent per enaltiment a les xarxes de l’atemptat a París
Redactaveu / ACN / Torrent

Agents de la policia espanyola han detingut un home de 29 anys a Torrent (Horta Oest) per enaltiment contra ‘Charlie Hebdo’ a través de les xarxes socials.

Segons ha informat la policia, hores després de l’atac l’arrestat va publicar en el seu perfil d’una xarxa social els missatges “Bivan els terroristes de França. Amb la K 47 ggguuuuuaaa”.

També ha estat detingut per altres comentaris contra l’honor i amenaces publicats arran de la mort d’un policia a una estació de metro de Madrid, després de ser llançat a les vies del tren. A l’arrestat se li imputen delictes d’enaltiment del terrorisme, contra l’honor i amenaces.

Segons informa la policia, va publicar comentaris presumptament delictius en el seu perfil d’una coneguda xarxa social, des d’on també havia compartit una foto-publicació d’un conegut predicador, seguit per simpatitzants de moviments jihadistes o grups radicals.

‘Un policia menys. Jijijijijiji’

Així mateix, des del mateix perfil, i des d’un fòrum de temàtica policial, l’arrestat va publicar diversos missatges contra l’agent mort després de ser llançat a les vies a l’estació d’Ambaixadors (Madrid), i contra el mateix cos de seguretat . Alguns d’aquests missatges contenien expressions com: “Un policia menys. Jijijijijiji. Polizias tall de fills de puta. Ai els tirin a tots a la via del tren. polizias i juezes pagareu vostre preu !!!! la mort “.

La investigació ha estat desenvolupada per agents de la brigada local d’informació amb la col•laboració de la brigada local de seguretat ciutadana, tots de la comissaria de la policia espanyola a Torrent.

Comparteix

Icona de pantalla completa