Diari La Veu del País Valencià
13 membres de Podem Castelló es presenten als càrrecs autonòmics de Podemos

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

El cercle de Podem Castelló ha avalat 13 persones per al procés autonòmic que constituirà els òrgans interns de Podemos al territori valencià. L’assemblea es va reunir aquest dimecres 14 a l’antiga Estació de Renfe, per a escoltar els motius pels quals els candidats es presentaven a les primàries internes i va atorgar l’aval a tots els qui el van sol•licitar, al no trobar cap vulneració del codi ètic del partit.

Entre les 13 persones avalades, una d’elles aspira a la Secretaria General Autonòmica de Podemos: Javier Garcia. Per al Consell Ciutadà Autonòmic, l’executiva del partit en el territori valencià, es van presentar 9 membres de Podem Castelló: Rosa Maria Rovira, David Aguilar, Jorge Gutiérrez, Raúl Mas, Emilio Agulleiro, Jacinto Domínguez, Alicia Aledo, Nick Sarmiento i Carlos Granados. I 3 en seran els candidats per a la Comissió de Garanties, l’òrgan jurídic intern de Podemos: Héctor Pallarés, Maria Luisa González i Sixto Bastierra.

Desprès de la petició d’avals, les candidatures hauran d’inscriure’s en el procés fins al dia 20 mitjançant la web de Podemos.info; els dies 23 i 24 s’inscriuran les llistes que es puguen crear per a concórrer a les primàries, que es publicaran el dia 25 de gener; la campanya es desenvoluparà del 26 de gener al 8 de febrer; les votacions del 9 al 13 i el dia 14 de febrer ja es coneixeran les persones que ocuparan els òrgans interns autonòmics de Podemos.

Comparteix

Icona de pantalla completa