Diari La Veu del País Valencià
Podem Elx estarà en les eleccions municipals

RedactaVeu / Elx.

Podem Elx ha anunciat que estarà en les pròximes eleccions municipals. En un comunicat fet públic aquest divendres, la formació assegura: “Queden uns mesos per a les eleccions municipals i des de Podem apostem per les iniciatives municipalistes que complisquen rigorosament amb els requisits de la nova política, la transparència, la regeneració i possibilitats de victòria i canvi, i ho faran amb tot el seu potencial”.

Per aquest motiu, “Podem Elx s’implicarà i donarà suport a una iniciativa municipal que ja està en marxa a la nostra ciutat, Guanyem Elx, que compleix amb tots els requisits i on seran els veïns i veïnes d’Elx els qui tinguen el protagonisme polític”.

En la mateixa nota, Podem Elx assegura que han decidit bolcar “tots els seus esforços i il•lusió en la construcció d’una candidatura d’unitat popular, perquè sabem que qui ens ha portat a aquesta crisi no ens traurà d’ella”.

‘Tirar a la casta il•licitana de l’Ajuntament’

“Esperem –indiquen- que açò siga el punt de partida per a una transformació profunda que no quede només en el municipal i convidem a tota la ciutadania a participar en aquesta revolució democràtica que ja està en marxa per a tirar la casta il•licitana de l’ajuntament”.

L’assemblea de Guanyem Elx tindrà lloc aquest dissabte 17 a les 19.00h a la Fàbrica de la Iniciativa Malanga en el carrer Mariano Soler Olmos 16. La mateixa està oberta a la participació de qualsevol persona interessada.

El comunicat conclou afirmant que “l’objectiu és clar: guanyar les eleccions municipals per a recuperar la sobirania i el dret a decidir. Guanyar Elx per a recuperar-la i posar-la al servei de la gent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa