Diari La Veu del País Valencià
Sonia Castedo fitxa com a ‘tertuliana’ televisiva
Europa Press / Alacant

En qualsevol cas, ha precisat, estaria disposada a acudir “en peregrinació a Madrid, i a genollons” si li donaren 50.000 euros per la seua intervenció, tal com s’afirma en alguns articles que ha “llegit”.

L’exprimera edil ha realitzat aquestes declaracions a la premsa a l’eixida del Palau de Justícia d’Alacant, on ha declarat durant unes dues hores com a presumpta autora de delictes de tràfic d’influències i prevaricació en el marc de la recerca del Pla Rabasa, que dirigeix el titular del Jutjat d’Instrucció 6 d’Alacant, Juan Carlos Cerón, una de les dues peces separades del ‘cas Brugal’ en la qual ella es troba imputada.

Preguntada pel seu futur, Castedo ha contestat que serà el que ella decidisca, ja que ara és una “persona privada que no ha de donar explicacions a ningú de res” relatiu a la seua vida. “Demà torne a la televisió en qualitat de tertuliana, el que jo cobre o deixe de cobrar…”, ha indicat.

A continuació, ha explicat que després de la seua última aparició televisiva, el passat 10 de gener, també en el programa ‘Un tiempo nuevo’, de Telecinco, sí va negar haver rebut diners a canvi perquè la estaven “acusant de cobrar 400.000 euros per una entrevista”.

Una periodista li ha preguntat si els diners que percebrà ara com a tertuliana, li serviran per a pagar la hipoteca del seu habitatge. Ella ha contestat: “Vostè està donant per fet que cobraré pels programes. Treballaré en el que jo vulga”.

Finalment, ha reiterat que no pensa tornar a la política activa i fins i tot ha utilitzat per tres vegades la paraula “mai”.

Comparteix

Icona de pantalla completa