Diari La Veu del País Valencià
Creen un concurs en línia per a joves contra la violència masclista
EFE / Oriola

El certamen, denominat “Be Brave Fest”, està dirigit als joves i comptarà amb 600 euros de premi per categoria per als guanyadors, segons han informat els seus responsables. El seu objectiu és generar “un missatge en positiu, propiciar una experiència en la qual els joves s’involucren”, que “el públic desenvolupe els seus propis continguts” i ser “capaços de crear una acció que de debò arribe i comprometa la gent jove”.

El concurs ha sigut impulsat per Mancomunitat la Vega, amb el suport d’Obra Social la Caixa i bf creatius, i és fruit d’un laboratori d’idees, format el 2012 per joves d’entre 15 i 18 anys dels instituts de Redovà, Xacarella, Sant Miquel de les Salines i Algorfa.

La finalitat del laboratori d’idees era suscitar fórmules creatives per a conscienciar els adolescents en temes de prevenció de la violència de gènere. D’aquest grup creatiu, i després de moltes sessions de treball, van sorgir diferents accions, entre les quals destaca, precisament, “Be Brave Fest”, un “festival en línia internacional per a joves i fet per joves”.

Un dels treballs presentats en la modalitat d’imatge / MicLuv Team

“Tots poden participar, aportant imatges, textos, música i vídeos, per a expressar la seua opinió, el seu missatge (això sí, en positiu) sobre la violència de gènere”, han assenyalat les citades fonts. Durant dos mesos, joves de tot arreu podran inscriure’s, enviar els seus treballs i donar la seua visió sobre el problema de la violència de gènere.

Comparteix

Icona de pantalla completa