Diari La Veu del País Valencià
Judici a la diputada popular de la galtada

L. Part / ACN / València

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ) jutja aquest dimarts la diputada del PP a les Corts Valencianes Elisa Díaz per una falta de lesions en concurs amb delicte de lesions imprudents després d’haver estat denunciada per agressions a una dona.

Díaz està acusada d’haver bufetejat la dona després d’una discussió i afectar-li l’oïda dreta, deixant-la sorda. L’altra denunciada hauria colpejat la cara i el muscle de la diputada. L’acusació demana un any i mig de presó per a la diputada.

Elisa Diaz, aquest dimarts. Foto: José Soler (ACN)

La defensa al·lega que la dona presumptament agredida patia sordesa amb anterioritat. Cap de les dues ha fet declaracions als mitjans a la seua arribada al TSJ valencià.

La dona presumptament agredida arriba aquest dimarts a la sala de vistes del TSJ valencià. Foto: J. Soler.

Fabra: ‘Una galtada no és motiu d’expulsió’

Díaz serà jutjada per una brega amb una dona britànica a la qual, segons l’acusació, va deixar sorda d’un colp. El president de la Generalitat va anunciar que no apartaria Díaz del parlament valencià perquè “una galtada no és motiu” per a marginar un càrrec públic. “Saben perfectament què és la línia roja en temes de corrupció, i no és el cas”, va dir en el seu moment Alberto Fabra.

Recentment, un usuari de YouTube conegut com Canyot, va titular amb la irònica frase ‘La trista història de la diputada del PP que comprava a Mango Outlet’, un vídeo amb imatges d’Elisa Diaz, diputada del PP en les Corts Valencianes, negant les acusacions de la policia, que sosté que el seu habitatge va ser pagat per Enrique Ortiz, el constructor d’Alacant.

Díaz, filla de Luis Díaz Alperi, l’exalcalde d’Alacant processat per frau fiscal, va negar qualsevol irregularitat: diu que es paga la seua casa, entre altres coses, perquè “No sóc de les que va gastant el que no tinc”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa