Diari La Veu del País Valencià
La Confederació Gonzalo Anaya fa una crida a la unitat de les AMPA de Castelló, València i Alacant
RedactaVeu / València

Des de l’organització -integrada per FAPA Castelló Penyagolosa, FAPA-València i FAPA Enric Valor Alacant- consideren fonamental la cohesió del moviment associatiu de mares i pares d’alumnes que, des de fa 15 anys, els ha permés fer una oposició amb les nostres 976 AMPAs a les polítiques educatives del govern de la Generalitat Valenciana.

Des de la fundació, la Confederació Gonzalo Anaya és la veu amb més força de les mares i pares d’alumnes a l’hora de reivindicar millores per als centres educatius i per a exigir garanties al dret a una educació digna per als escolars valencians. La nostra representació a la Mesa de Pares i el Consell Escolar Valencià ens permet portar les queixes i incidències de les AMPAs de tot el territori valencià i fer tota mena de propostes i esmenes a les normatives per tractar de garantir l’ensenyament gratuït i un model d’escola integradora, democràtica i participativa que forma en valors universals.

Des de la Confederació Gonzalo Anaya lamenten el canvi de rumb de les tres persones de la FAPA Penyagolosa Castelló que han presentat la dimissió a dos setmanes de la celebració de l’assemblea general convocada per renovar els càrrecs en la junta de la confederació i per a aprovar el nou projecte de treball. La junta directiva considera que, per damunt dels representants, estan les organitzacions i la continuïtat de les línies de treball. Per això, han avalat i aprovat per unanimitat la memòria d’activitats del mandat bianual de la federació de Castelló dirigint l’organització autonòmica des de 2013.

Davant de la convocatòria de l’assemblea extraordinària de la FAPA Penyagolosa Castelló, a Vila-real, per al mateix dia (dissabte 31 de gener), demanem a les AMPAs de Castelló que participen en l’assemblea i opten per la permanència de la FAPA Penyagolosa Castelló en la C. Gonzalo Anaya per a garantir la continuïtat i la cohesió del moviment associatiu de mares i pares d’alumnes. D’aquesta manera, la junta directiva demana a les AMPAs de Castelló unió contra les polítiques de l’administració perquè és un moment per a sumar i no per a restar.

És per això que la junta directiva espera la designació dels tres nous membres de la FAPA Castelló Penyagolosa. Fins al dia de l’assemblea, Eva Grimaltos ocupa la presidència en funcions: “Estem a disposició de les AMPAs de Castelló perquè som conscients de la força de la Confederació Gonzalo Anaya, on totes i tots som necessaris i estem representats sense cap discriminació.

Comparteix

Icona de pantalla completa