Jornada de recuperació de la Memòria històrica a Ontinyent

La diputada d’EUPV Esther López Barceló assistirà a la jornada que tindrà lloc aquest divendres a Ontinyent amb l’objectiu d’esbrinar els protocols per tal de donar llum vers el cas de la fossa comuna i nínxols sense identificar que hi ha al cementeri
20 gener 2015 01:00h

RedactaVeu / Ontinyent.

EUPV d’Ontinyent ha organitzat, per al proper divendres 23 de gener, a les 19:00h, una jornada de recuperació de memòria històrica a la Casa Santa Bàrbara, on s'hi troba el Dep. de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent, “per a esbrinar els protocols per tal de donar llum vers el cas de la fossa comuna que hi ha al cementeri d'Ontinyent i vers els nínxols sense identificar que hi trobem al nostre cementeri”.

Segons assegura en un comunicat fet públic per EUPV d’Ontinyent, “per tal de recuperar la dignitat com a poble, hem de poder llegir les pàgines més recents de la nostra història i així passar la pàgina del nostre passat”.

La Jornada comptarà amb dos ponents d'excepció:d'una banda la diputada en Corts per EUPV, Esther López Barceló, historiadora i especialista en recuperació de la memòria històrica, i d'altra banda l'ontinyentí Guillem Llin Llopis, qui oferirà unes pinzellades de la seua obra Mort i repressió a Ontinyent (1936-1944).
 
 

 
next