Diari La Veu del País Valencià
Hui acaba el termini per a inscriure’s en les primàries de Compromís

RedactaVeu / València.

Aquest dimecres 21 de gener finalitza el termini per inscriure’s en el cens de Compromís, segons han recordat fonts de la coalició nacionalista que ha fet una crida perquè la gent “aprofite, s’apunte i puga votar ja a les candidates i candidats que ens representaran en la propera legislatura”.

Compromís està fent unes eleccions primàries obertes a tota la ciutadania per a triar els seus candidats tant en les llistes municipals com autonòmiques. Es tracta, segons la coalició, de “noves formes de participació i de fer política que es van obrint pas en el nostre desfasat sistema democràtic”, al temps que “un magnífic instrument de participació”.

Per a poder participar tan sols cal apuntar-se al cens. No fa falta ser militant ni tampoc simpatitzant, tan sols voler triar d’entre un grup de gent, “tota molt valuosa”, asseguren des de Compromís, “aquelles persones que considerem més apropiades per estar a les institucions municipals i autonòmiques en la propera legislatura”.

“Ja sabem que la democràcia no és perfecta, que, com tot, es pot millorar i que, en gran mesura, està en les nostres mans fer-ho. La democràcia representativa que a hores d’ara gaudim també ha de tindre els seus mecanismes de control que cal perfeccionar amb la contribució de totes i tots”, assegura Compromís

Passos a seguir:

1. Entreu en la pàgina de la Coalició Compromís.

2. A la part dreta hi ha una pestanya on posa PRIMÀRIES COMPROMIS. Punxeu.

3. S’obri altra pàgina, on cal introduir la informació que ens demana. A l’esquerra hi ha, entre altres requadres, un per veure la pàgina en castellà o en valencià i altre per comprovar si ja estàs censat/da. En aquesta mateixa pàgina pots veure el perfil dels candidats/es.

4. Escriu la teua informació.

5. I ja estaràs inscrit per poder votar –del 28 al 30 per internet i el 31 presencialment- en les Primàries de COMPROMIS.

“Votar en les primàries de Compromís és encetar el camí de la transformació de la política valenciana”, subratlla la coalició.

Comparteix

Icona de pantalla completa