Diari La Veu del País Valencià
Palau de les Arts, símbol de la podridura del PP
RedactaVeu / València

“Si el PP no ha fet res fins aquest moment haurà d’explicar-nos en càmera parlamentària per què. Ha sigut un silenci còmplice, fins al cessament d’Schmidt l’única cosa que ha fet aquest govern és callar i atorgar. Català haurà d’explicar-nos per què eixe silenci còmplice del PP fins l’últim moment, què pensen fer ara amb el Palau de les Arts, amb el deute i dèficit acumulat, què pensen fer amb allò en què s’ha convertit el Palau: el símbol de la podridura, de la decadència del PP, tant per dins com per fora”, arremet.

López Barceló afirma que des d’EUPV “ens sentim com en el mite de Cassandra, perquè hem estat advertint durant molt de temps el que podia estar ocorrent al Palau de les Arts, les irregularitats i els indicis de delicte, hem estat demanant el cessament de la senyora Helga Schmidt des de fa molt de temps, així com una comissió d’investigació, compareixences, i el PP no ha atès en cap moment les nostres peticions. I no ho ha fet perquè, tal i com ja diguérem ahir, tenien molta por que Schmidt estirara de la manta. Català no ha exercit amb responsabilitat fins l’últim moment, fins que detingueren a Schmidt, quan la cessà temporalment de les seues funcions. És la consellera qui ha actuat amb una irresponsabilitat manifesta, i més quan un dia abans havia acusat a Esquerra Unida de fer acusacions falses i de ser uns irresponsables per denunciar unes irregularitats que, recordem, ja venien explicades a l’informe de la Intervenció de la Generalitat”.

La parlamentària afegeix: “ara entenem per què en aquesta sessió plenària no hi haurà sessió de control ni al President ni als consellers. Sospitem que alguna cosa del que passà ahir esperarien. El PP ja està utilitzant les sessions plenàries de les Corts per fer la seua precampanya i per això han suprimit la sessió de control. Així fugeixen Fabra i tots els/les consellers/es i, en concret, la consellera Català, perquè no li preguntem sobre aquest escàndol”, subratlla.

Comparteix

Icona de pantalla completa